Overzicht fotosessies

Ik ben een fotograaf die graag met natuurlijk licht werkt. Daarom heb ik geen studio, maar doen we alles op locatie en het liefste buiten, tenzij het niet anders kan. Bij slecht weer mag de afspraak verzet worden, bij bewolking en af en toe een spat kan de sessie gewoon doorgaan. Bij pijpenstelen zoeken we in overleg naar een andere datum of een geschikte binnenlocatie.

Fotosessies zijn altijd op afspraak, neem daarvoor contact met mij op per telefoon o416-364454 of via het contactformulier (vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden). Ik kan ook in het weekend en met genoeg licht in de avond.
Als ik naar je toe moet komen en het is verder dan mijn werkgebied (15km, vanaf postcode 4265) vraag ik een reiskostenvergoeding van €0,35 per km.


 SMALL:              € 50,-

Aantal personen: 1 of 2
Duur : max. half uur
Inclusief: 2 foto’s klein formaat (kies uit 10x15cm, 13x19cm of 15x22cm) òf 5 digitale bestanden
Extra personen: kan eventueel met oudere kinderen of volwassen € 10,- p.p. extra

Deze sessie is bedoelt om een portret te maken van uzelf of uw kind. We maken meerdere foto’s.  Oudere kinderen kunnen ook samen in deze sessie. Voor  kleinere kinderen is de MEDIUM of LARGE sessie meer geschikt omdat er dan meer tijd is. Je kunt kiezen uit een paar verschillende foto’s. Voor 25 euro extra heb je een minialbum met 6 foto’s 13x19cm i.p.v. de losse foto’s!
Ook te gebruiken voor stellen die een leuke foto van hen samen willen.

 MEDIUM:             € 85,-

Aantal personen: inclusief 1- 6 personen, extra personen: € 10,- p.p.
Duur: +/- 1 uur
Inclusief: 3 foto’s  klein formaat (kies uit 10x15cm, 13x19cm of 15x22cm) òf 5 digitale bestanden

Deze sessie is bedoeld voor gezinnen. We maken op een leuke locatie een serie foto’s van het hele gezin, de kinderen samen of/en van alle kinderen apart. Je kunt kiezen uit tenminste 15-20 foto’s, maximaal 40. Voor 20 euro heb je een minialbum met 6 foto’s 13x19cm i.p.v. de losse foto’s.

 LARGE:               € 115,-

Aantal personen: inclusief 1- 6 personen, extra personen: € 5,- p.p.
Duur: 1,5 uur
Inclusief: 3 foto’s: 1x 20x30cm en 2x  klein formaat (10x15cm, 13x19cm,15x22cm) òf 10 digitale bestanden

Dit is dezelfde sessie als MEDIUM maar nu met meer tijd zodat de kinderen lekker kunnen spelen, de camera dan vergeten en zo op een leuke spontane en natuurlijke manier worden gefotografeerd. Vooral aan te raden voor jonge kinderen (<6 jaar).

Deze sessie kan ook door meerdere gezinnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld foto’s voor opa en oma. Eerst een mooie groepsfoto en daarna de gezinnen apart, broers en zussen enz. Deze sessie is ook zeer geschikt als basis voor het familiealbum.

 GROEPSFOTO:           € 50                                     

Aantal personen: inclusief 6 personen, extra personen: € 5,- p.p. 
Duur: max. half uur
Inclusief: 1x 20x30cm  òf 1 digitaal bestand

GROEPSFOTO LARGE:           € 80                                     

Aantal personen: meer dan 15 personen 
Duur: max. half uur
Inclusief: zonder afdruk deze komt erbij afhankelijk van de maat

 

Er worden meerdere foto’s gemaakt van de groep en er wordt wel gefotoshopt om de meeste personen er zo goed mogelijk op te zetten maar wel beperkt. Ik ben namelijk een voorstander van de spontane foto’s en dan ben je bewegelijk= moeilijker te fotoshoppen. Het moet er natuurlijk uit blijven zien. Dit is alleen een groepsfoto. Als je ook foto’s wilt van bijvoorbeeld de kinderen apart dan wordt het een fotosessie MEDIUM (oudere kinderen) of LARGE (kleine kinderen/grote groep).

 BRUIDSREPORTAGE       op aanvraag

Elke bruiloft is anders en uniek, ik fotografeer je bruiloft zoals jij dat wilt. De ceremonie, familie, taart, ophalen en natuurlijk een reportage van jullie samen? Feest en de kerk ?  Je geeft aan wat je wilt en ik maak een offerte op maat. Ik maak altijd een album voor je zodat je een mooi aandenken hebt van jullie dag. Uiteraard heb je keuze uit diverse albums.

 REPORTAGE

Wil je me inhuren om je feest te fotograferen of een bedrijfsimpressie? Alle reportages € 30,- per half uur. Daarna de foto’s op dvd of in een album, prijs is dan afhankelijk van het aantal en de wensen. Vraag een offerte op maat aan!