Trouwfoto’s serie

Hanneke en Martijn

Het was wat regenachtig en koud deze decemberdag. We hebben in het kasteel van Dussen deze foto’s genomen omdat het buiten niet fijn was. Maar op de binnenplaats is er wel genoeg daglicht om mooie foto’s te maken. Het was binnen mooi versiert voor de kerst, de reden dat Martijn en Hanneke in december wilden trouwen!

MartijnenHanneke_0471.jpgMartijnenHanneke_0049k.jpgMartijnenHanneke_0105.jpgHM pagina02.jpgMartijnenHanneke_0187oud.jpg

Rebecca en Joran

Met dit leuke stel uit zeeland hebben we foto’s gemaakt voor hun bruiloft, bij een echt oude boederij met een enorme schuur waar we ondanks de regen toch heel mooi licht hadden! Daarna zijn we naar Goes gereden waar we in een prachtig oud restaurant, karel V, hele sfeervolle foto’s konden maken. Ook hun trouwlocatie in een oude schuur had weer prachtig licht waardoor de kleuren mooi uitkomen.

RJ pagina01.jpgwebRebeccaJoran_0043.jpgwebRebeccaJoran_0132.jpgwebRebeccaJoran_0052.jpgwebRebeccaJoran_0304.jpgRJ pagina05.jpgRJvrienden.jpg

Arende en Paul

Wat een prachtig dag  het begint wel fris, maar de zon liet zich wel zien! Na eerst foto’s gemaakt te hebben bij het mooie huis van Arende zijn we naar Woudrichem gereden om daar bij de oude haven en het strandje nog foto’s te maken. Paul werkt op de vaart dus even zwaaien naar de schepen die langs komen. 

PA pagina04.jpgpaulenarende_0469.jpgPA pagina08.jpgPA pagina11.jpgPA pagina12.jpgpaulenarende_0177.jpg

terug naar boven