op bezoek bij oma!

Als oma niet meer naar de bruiloft kan gaan wij toch gewoon naar oma!
Heerlijk om de reactie vast te leggen wanneer haar kleinzoon met zijn bruid langskomt, in haar eigen wereldje en dan toch ineens die blik van herkenning :

omaatje 01.jpgomaatje 02.jpgomaatje 03.jpgomaatje 04.jpgomaatje 05.jpgomaatje 06.jpgomaatje 07.jpg

Juni- fotomaand!

Wat is het weer mooi fotoweer! Afgelopen weken weer wat fotoshoots gehad voor vaderdag en gelukkig ook een aantal MEDIUM sessies, mijn favoriete shoot , met de familie in de avond op pad, in deze maand met extra lange avonden! Hier een kort overzicht van de afgelopen paar dagen:

Duister-24.jpgDuister-85.jpgDuister-133.jpgVersteeg 01-2.jpgversteeg 02-2.jpgversteeg 03-2.jpgversteeg 04-2.jpghartog 02-2.jpghartog 03-2.jpghartog 01-2.jpg

fotoshoot actie dag 5 en 6 juni (vaderdag)

Wanneer: Vrijdag einde van de middag en avond en zaterdagochtend

Wil jij ook? Stuur een mailtje naar petra@petraboumanfotografie of het contactformulier met daarin hoeveel personen, bij kinderen de leeftijd, adres en telefoonnummer en welk dagdeel je wilt.

Hieronder staan de voorwaarde:

Voorwaarden Fotoshootactie/Vaderdag 5 en 6 juni 2015

 

-fotoshoot vinden plaats op 1 en 2 mei 2015. Locatie Teisterband 10 in Genderen. Duur ong. 20 minuten. Iedereen krijgt een tijd waarop jullie verwacht worden. Let op, niet veel eerder aanwezig zijn i.v.m. de vorige shoot die nog bezig kan zijn, er is 10 minuten tijd tussen de shoots.

-max 4 personen. Meer personen in overleg en met bijbetaling.

- kosten 30 euro, contant afreken voordat de shoot begint.

-fotoshoot is inclusief een fotoafdruk mat 20x30cm (liggende of staande foto)  of 20x20cm (vierkant)

-de foto’s met watermerk ontvangt u uiterlijk donderdag 11 juni  via we transfer per mail. Uiterlijk zaterdagmiddag  13 juni 12.00 uur moet de bestelling zijn door gegeven om garantie te hebben dat de foto’s er voor Vaderdag zijn. Foto’s afhalen in overleg maar voor zaterdag 20 juni. Als u een lijst meeneemt doe ik hem er voor u in.

- fotoshoot kan binnen (met achtergrond en studiolamp, zie voorbeeld op facebook) of buiten plaats vinden, jullie mogen kiezen. Buiten is in de tuin en/of rond dorpshuis.

- foto’s kunnen bewerkt worden met stoere look (zie voorbeeld op facebook). Zwart/wit of sepia. Kosten hiervoor 5 euro per foto

-wil je liever een grotere afdruk of juist kleinere dan krijg je korting van 10 euro op de afdrukken(dit is in plaats van de 20×30 afdruk, niet geldig voor bij bestellingen)

-bijbestellen van foto’s is uiteraard mogelijk, zie prijzen www.petraboumanfotografie.nl/prijslijst/producten/

 

*****speciale actie voor extra bij bestelling canvas****

Vierkant : 45×45 cm € 50,-

Staand of liggend: 50x70cm € 60,-

Ander maten 10% korting

 

***** speciale actie digitale bestanden*****

Alle digitale bestanden op een hoge resolutie, verzonden via we transfer.

Normaal min. € 100,-  nu voor slechts 50 euro!