Duinenshoot (01)

Als je met 9 groepen de duinen in gaat om een fotoshoot te doen krijg je echt 9 verschillende shoots. Dit is de eerste in de serie die ik ga posten. Misschien wel omdat dit de shoot is met het meeste zand ;-) .Maar misschien ook wel omdat dit mijn lieve oppaskindjes zijn. Imme komt al twee jaar niet meer maar het blijft toch een beetje speciaal. Jurre komt al heel lang en nu Sil dit jaar ook naar de grote school mag komt ook hij een middag spelen en een middag eten. Ook deze familie is in spijker met wit, wat heel mooi effect heeft  maar heeft wel weer een hele andere uitstraling dan de vorige in het groene gras. Zo zie je dat achtergrond wel de sfeer bepaald.

marleen-1.jpgmarleen-2.jpgmarleen-3.jpgmarleen-4.jpgmarleen-5.jpgmarleen-6.jpgmarleen-7.jpgmarleen-8.jpgmarleen-9.jpg

Post a Comment

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>