Biesbosch

“Wij willen graag in de Biesbosch foto’s maken, er is daar een water met een steiger, daar hebben we ook trouwfoto’s gemaakt”. Zo gezegd, zo gedaan, wij op weg naar de plas met steiger. Daar aangekomen bleek de steiger toch maar echt bestemd voor niet meer dan twee personen, lol, we waren met veel meer! Ach natuur en water genoeg, we maken er wel iets van hoor. En het werd weer een hele leuke shoot. Isa liep telkens weg maar dat mag, we verzinnen er wel wat op.
Kijk haar daar nu eigenwijs voor de groep staan! En de autosleutels zijn ook een leuke afleiding.
Geniet mee met deze leuke familie.
 

den breejen website-1.jpgden breejen website-10.jpgden breejen website-11.jpgden breejen website-2.jpgden breejen website-9.jpgden breejen website-6.jpgden breejen website-4.jpgden breejen website-5.jpgden breejen website-8.jpgdenBreejen-143.jpg

2 Comments

  1. Posted 28/10/2013 at 5:43 pm by Anoniem | Permalink

    Bedankt Petra voor het maken van erg mooie foto’s! Het ging er ontspannen en het resultaat is super! Gr Gerda

  2. Posted 10/10/2013 at 1:34 pm by Wendy van Veen | Permalink

    Dat ziet er weer erg gezellig uit!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>