Marijke en Paul

Net voor ik op vakantie ging ben ik bij dit leuke stel op hun bruiloft geweest en ik wil jullie alvast een kijkje geven in hun fotoalbum. Het was een twee dagen durend feest met toch heel mooi weer! De ceremonie in Heusden werd afgesloten met een wandeling naar de boot vanwaar het hele stel lekker ging varen en eten. De volgende dag was het tijd voor een fotosessie met de kleine meid erbij, de kerk en natuurlijk het feest in de tuin van de Hipper in Gorinchem. het was een feest om met dit bruidspaar op pad te zijn ik hoop dat ze dat het album ook mooi gaan vinden!

MPceremonie.jpgMP02.jpgMarijkePaul-388.jpgMP pagina05.jpgMarijkePaul-754.jpgMP pagina07.jpgMP03.jpgMP.jpgMP01.jpg

Post a Comment

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>