Feest in Veen!

Afgelopen week was het feest in Veen en voor mij een feestje om dit gezellige gezin op de foto te zetten. Dochter Anouk was ook nog jarig en mocht met haar beste vriendinnetjes op de foto, en natuurlijk met haar hond Bink!
3 jaar geleden heb ik Anouk ook gefotografeerd met toen haar puppy, ik heb ze even naast elkaar gezet, zoek de verschillen haha!

Smits-149.jpgwilma.jpgSmits-66.jpgwilma3t.jpgwilma2.jpgwilma4.jpg

One Comment

  1. Posted 02/07/2012 at 3:31 pm by Marjan | Permalink

    Ze zijn weer prachtig! Ik wilde eerst al op korte termijn dat je foto’s van ons zou maken, maar Luuk heeft nog een slotjesbeugel, en dat staat nou niet echt leuk. Dus ik wil toch wachten totdat hij daarmee klaar is, dan ben ik de eerste die op de stoep staat! Groetjes Marjan.

Post a Comment

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>