Mariska met mooi weer!

De vorige keer dat ik met Mariska op workshop was, was het wel koud. Dus afgesproken om het nog een keer over te doen met mooier weer. Vorige week was het lekker warm en op vrijdag avond met de zonsondergang het nog eens dunnetjes overgedaan. Ik weer oefenen en Mariska een serie leuke foto’s erbij! Nu kan ik alleen niet kiezen. Kleur of zwart/wit. Laat me weten wat jij mooier vindt!

staand 2.jpgstaand 2 zwartwit.jpg
 

4 Comments

 1. Posted 31/05/2012 at 6:23 pm by Alinda | Permalink

  zwart/wit

 2. Posted 31/05/2012 at 3:55 pm by Marjan | Permalink

  Kleur!

 3. Posted 31/05/2012 at 3:54 pm by heleen | Permalink

  je kent me: ik hou van kleur. dan knalt mariska van de foto af

 4. Posted 31/05/2012 at 3:21 pm by Sanne | Permalink

  ik vind het zwart wit mooier

Post a Comment

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>